DV Ready 2 Dance
 

MINDANCE

4 t/m 6 jaar
MiniDance wordt op maandag van 15:30 - 16.00u getraind door Laura & Simone

Onze jongste dansgroep MiniDance leert spelenderwijs de beginselen van het dansen. Ook werken ze aan hun lenigheid en ritme gevoel. De dames leren een nette houding aan te houden en focussen op acrobatiek. Het gardedansen wordt gezien als een van de zwaarste dansvormen. Voor kinderen is het een leuke uitdaging om zich te ontwikkelen in deze energieke dansvorm!

De eerste twee lessen zijn gratis en daarna kost het €100,- per seizoen.

DANCEFUN

4 t/m 6 jaar
Dance fun wordt op maandag van 16:00 - 16:30u getraind door Laura & Simone

DanceFun leert spelenderwijs dansen met een thema. De creativiteit van deze jonge groep wordt geprikkeld met een speciaal thema voor de dans, met bijpassende muziek. De sfeer is heel vrij en leerzaam. De les draait om dansplezier! 

De eerste twee lessen zijn gratis en daarna kost het slechts € 8,- per maand.

 B-READY 

6 t/m 8 jaar
B-Ready wordt op maandag van 16:30 - 17:00u getraind door Laura & Simone

Onze jongste wedstrijdgroep B-Ready werkt aan hun lenigheid en ritme gevoel. De dames leren een nette houding aan te houden en focussen op acrobatiek. Het gardedansen wordt gezien als een van de zwaarste dansvormen. Voor kinderen is het een leuke uitdaging om zich te ontwikkelen in deze energieke dansvorm!

De eerste twee lessen zijn gratis en daarna kost het € 100,- per seizoen.

WELOVE2DANCE 

8 t/m 12 jaar
WeLove2Dance wordt op maandag van 17:00 - 18:00u getraind door Laura & Simone

Dance Mix heeft een gemixt choreografie van jazz en showdansen, mét eigenzinnige draai. De dansers dansen veel samen en gebruiken de hele ruimte. In verschillende formaties worden passen op niveau aangeleerd, zo wordt voor iedere leeftijd een uitdaging gecreëerd!

De eerste twee lessen zijn gratis en daarna kost het € 100,- per seizoen.

MAGENTA

vanaf 16 jaar
Garde wordt op dinsdag van 19:00 - 20:30u getraind door Ivon

Jarenlang hebben we als vereniging op hoog niveau mee gedanst in de categorie hoofdklasse garde. Sinds een aantal jaar doen we dit niet meer en een aantal dames mist dit enorm. Daarom zijn we sinds dit seizoen weer samen met DV PeelDancers een gardegroep gestart. De dames proberen dit seizoen weer mee te kunnen draaien in de categorie Hoofd, Sportklasse! 

De eerste twee lessen zijn gratis en daarna kost het € 100,- per seizoen. 

VIBE 

vanaf 16 jaar
Vibe wordt op dinsdag van 19:00 - 20:30u getraind door Ingrid & Lian

Showgroep Vibe draait al jaren mee met wedstrijden. Creativiteit en vernieuwing zijn dé factoren van de dynamische choreografie. De lat ligt hoog, maar de dames werken hard om op een hoog niveau te blijven. Deze meiden weten altijd een spectaculaire show neer te zetten.

De eerste twee lessen zijn gratis en daarna kost het € 100,- per seizoen.

 
 
 
Instagram