DV Ready 2 Dance
De Mortel

MINIOREN GARDE - SWING 2 GETHER
4 t/m 7 jaar
Swing 2 Gether wordt op dinsdag van 18.00 - 19.00u getraind door Simone

Swing 2 Gether is onze jongste garde dansgroep. Zij leren spelenderwijs de beginselen van het garde dansen.  De dames leren een nette houding aan te houden en focussen op acrobatiek. Het gardedansen wordt gezien als een van de zwaarste dansvormen. Voor kinderen is het een leuke uitdaging om zich te ontwikkelen in deze energieke dansvorm!

De eerste twee lessen zijn gratis en daarna kost het €100,- per seizoen.

JUNIOREN GARDE - DANCE 2 GETHER
7 t/m 10 jaar
Dance 2 Gether wordt op dinsdag van 18.00 - 19.00u getraind door Lotte & Laura

Dance 2 Gether is onze nieuwe wedstrijdgroep, zij zijn al een paar jaar aan het garde dansen maar dit jaar voor het eerst ook op toernooi. Zij werken aan hun lenigheid en ritmegevoel. De dames leren een nette houding aan te houden en focussen op acrobatiek. Het gardedansen wordt gezien als een van de zwaarste dansvormen. Voor kinderen is het een leuke uitdaging om zich te ontwikkelen in deze energieke dansvorm!

De eerste twee lessen zijn gratis en daarna kost het €100,- per seizoen.

JUNIOREN GARDE - SHINE 2 GETHER
10 t/m 12 jaar
Shine 2 Gether wordt op dinsdag van 18.00 - 19.00u getraind door Ivon

Shine 2 Gether is onze gevorderde wedstrijdgroep, zij werken aan hun lenigheid en ritmegevoel. De dames leren een nette houding aan te houden en focussen op acrobatiek. Het gardedansen wordt gezien als een van de zwaarste dansvormen. Voor kinderen is het een leuke uitdaging om zich te ontwikkelen in deze energieke dansvorm!

De eerste twee lessen zijn gratis en daarna kost het €100,- per seizoen.

GEZAMENLIJKE GROEP
4 t/m 12 jaar
Show Minioren wordt op dinsdag van 17.15 - 18.00u getraind door Ivon, Laura & Simone

Een showgroep voor speciale optredens zoals de opening van ons eigen toernooi. De creativiteit van deze diverse groep wordt geprikkeld met een speciaal thema voor de dans, met bijpassende muziek. De sfeer is heel vrij en leerzaam. De les draait om dansplezier! 

De eerste twee lessen zijn gratis en daarna kost het € 100,- per seizoen.

SHOW MODERN - LOVE 2 DANCE 
7 t/m 12 jaar
Love 2 Dance wordt op dinsdag van 19.00 - 20.00u getraind door Laura & Simone

Love 2 Dance heeft een gemixt choreografie van jazz en showdansen, mét eigenzinnige draai. De danseressen dansen veel samen en gebruiken de hele ruimte. In verschillende formaties worden passen op niveau aangeleerd, zo wordt voor iedere leeftijd een uitdaging gecreëerd!

De eerste twee lessen zijn gratis en daarna kost het € 100,- per seizoen.

HOOFD GARDE - MAGENTA
vanaf 16 jaar
Hoofdklasse Garde wordt op dinsdag van 19.00 - 20.30u getraind door Ivon

Jarenlang hebben we als vereniging op hoog niveau mee gedanst in de categorie hoofdklasse garde. Na een korte pauze hebben we het garde dansen weer opgepakt. De dames draaien weer volop mee in de categorie Hoofd, Sportklasse! 

De eerste twee lessen zijn gratis en daarna kost het € 100,- per seizoen. 


 
 
 
Instagram