DV Ready 2 Dance
 

DANSKAMP & CARWASH

 zaterdag 12 & zondag 13 september 2020

Het danskamp was dit jaar iets anders dan we gewend zijn. Aangezien het coronavirus ervoor gezorgd heeft dat alle danslessen zo abrupt gestopt waren. Hebben we geen mogelijkheid gehad om afscheid te nemen van de kinderen die helaas met dansen gestopt zijn. 
Daarom hadden we dit jaar een 'speciaal' kamp. 

We begonnen natuurlijk weer met het klaarmaken van de slaapplekken. Iedereen zocht een plekje op het podium. Zaterdagmiddag hebben we allemaal weer ons beste beentje voorgezet tijdens de jaarlijkse carwash. En werden we 's avonds weer verrast met kliederfriet!
Omdat de ongezienstocht afgelopen jaar zo'n succes was wilde we dit jaar natuurlijk ook iets leuks verzinnen! Na lang brainstormen kwamen we bij een vossenjacht. Waar we afgelopen jaar niet gezien mochten worden moesten we nu juist mensen aanspreken en zorgen alle vossen tegen te komen! 

Na een rustige nacht was het zondag tijd voor een verrassing. Naar de bossen zouden we gaan toch?! Alle kinderen bleven bij de gedachten dat we naar een groot bos een eindje rijden verderop gingen. En eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats van Toverland kregen de kinderen pas door dat het een hele andere verrassing was. Wat een super afsluiter van een nogal raar gelopen dansseizoen!

CORONA

 vrijdag 22 mei 2020

JEEEEEHHJ WE MOGEN WEER!

Vanaf maandag 8 juni gaan we weer lekker dansen! Wel een beetje anders dan we gewend zijn, maar we mogen weer beginnen! 

Iedereen dient zich tijdens de trainingen houden aan de hygiënemaatregelen van het RIVM. 

Aangepaste trainingstijden 
Minioren
      Maandag 16.00 - 16.45u
Junioren
      Maandag 17.00 - 17.45u

NIEUWE WEBSITE

dinsdag 1 oktober 2019

Welkom op onze nieuwe website!

Veel nieuwe leden, dus hoog tijd voor een nieuwe frisse look! 

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website en houd deze goed in de gaten voor alle nieuwtjes en weetjes over onze vereniging en hun geweldige leden!

Veel kijkplezier!!

DANSKAMP 2019

maandag 2 september 2019

Het danskamp zit er weer op en was ook dit jaar een geweldig succes! Onze 25 dames en 1 jongeman hebben zich bijzonder goed vermaakt. Ze hebben op zaterdagmiddag hard gewerkt om zo’n 34 auto’s schoon te krijgen en werden goed beloond met frietjes en een lekker toetje! Om ervoor te zorgen dat onze dansers goed zouden slapen deden we nog een ongezienstocht door De Mortel en zelfs de stromende regen weerhield ze niet om in de bosjes te duiken. Alles om maar niet gezien te worden. 

Na een gezellige overnachting in de Sprank was het ‘s ochtends tijd voor ochtendgymnastiek en ‘s middags tijd voor vijverpret! Lopen over het water, waterspelletjes doen en natuurlijk dansen! Niets te gek voor onze dames en heer! 

We kijken terug op een geslaagd danskamp, een goede start van ons nieuwe seizoen!

 
 
 
Instagram