DV Ready 2 Dance
De Mortel

 

VERENIGING

Voor iedereen die niet stil kan zitten, kun je bij ons dansen vanaf 4 jaar.

We zijn een kleinschalige vereniging die draait om haar leden en vooral haar vrijwilligers. Als sinds 1992 is het mogelijk om bij onze vereniging garde-, solo- en showdans te dansen en sinds 2007 onder de naam DV Ready-2-Dance. 

We zijn aangesloten bij de Nederlandse Danssportorganisatie, een garde- en showdanssportbond. Onze sport is uitgegroeid tot een ware topsport! Jaarlijks organiseren wij een wedstrijd op de 2e zondag van maart. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zijn bij Cultuurhuis De Eendracht in Gemert prachtige dansen te bewonderen. 

Wij bieden wekelijkse danslessen aan voor verschillende leeftijden. Het dansplezier van de dansers staat voorop in onze lessen. Je krijgt ritmegevoel en leer om samen te werken. De groepen zijn niet te groot, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt van de trainster. 

JAARLIJKSE CARWASH

We organiseren jaarlijks een carwash om een zakcentje te verdienen voor onze vereniging. 
Al onze dansers en danseressen wassen 2 uur lang vol overgave de auto's van familieleden, vrienden, bekende en belangstellende. 

Het is jaarlijks weer een leuk evenement.

DANSUITJE/DANSKAMP

Ieder jaar wordt er weer een gezellig dansuitje georganiseerd door onze trainsters
Laura & Simone. 

Zelfs mogen de danseressen dan ooit slapen op de plek waar ze normaal gesproken trainen en dat is iedere keer weer een groot feest!
Leuke spelletjes, lekker eten, auto's wassen met de carwash en natuurlijk dansen, dansen, dansen! 

 

 
 
 
Instagram